Din tryghed og dit velvære er en vigtig del af min behandling.

Behandlingen starter med en samtale, hvor du og jeg kan stille hinanden relevante spørgsmål, så vi er enige om det videre forløb. Efter samtalen begynder den fysiske del af behandlingen. Du ligger på briksen, iført undertøj og dækket af et tæppe. 

Din krop bliver nu pulseret med forskellige massageteknikker, og muskler og led afspændes og frigøres. åndedrættet er vigtigt, fordi det gør krop og psyke modtagelig for behandlingen. Jeg guider dig, så du får trukket vejret helt ned i maven og åndet ordentligt ud igen. Behandlingen rummer en viden om hvordan krop og psyke hænger sammen. Du kan derfor opleve at der kommer følelser op til overfladen, selv om dit problem er en smerte I skulderen. Eller at maven spænder op når du nærmer dig en ubehagelig oplevelse du har været ude for. 

Mit job er at guide dig trygt igennem disse faser, og forløse dem. Behandlingen kan suppleres med forskellige ledfrigørelser, som ikke er manipulationer, og meget blide. Behandlingen afsluttes med at du ligger og hviler lidt. Der er også tid til at runde eventuelle spørgsmål af. Hele forløbet tager ca 50-60 minutter. 

Efter behandlingen skal du drikke rigeligt med vand, så du hjælper kroppen med at komme af med frigjorte affaldsstoffer. Der kan forekomme ømhed og træthed hvis vi har arbejdet dybt. Det forsvinder når du har fået hvilet ud.