Rygproblemer – en Body SDS’ spidskompetence

Body SDS har arbejdet med mange forskellige rygproblemer som fx iskias, hold i ryggen, dårlig holdning, rundryggethed, skæv ryg, scheuermann, skoliose, diskusprolaps og andre rygskader. Dét, vi i alle tilfælde kan gøre for dig med rygproblemer, er at afspænde din ryg.

Ifølge en undersøgelse som vi foretog i 2010, har 90 % af dem der får en Body SDS behandling mod rygproblemer og rygsmerter oplevet en forbedring efter kort tid.

 

En af styrkerne i Body SDS’ tilgang til rygproblemer og rygsmerter er, at vi kombinerer teorier og viden fra den konventionelle verden med det holistiske. Vi aflæser fx spændingsmønstre og undersøger leddenes bevægelighed, og så inddrager vi også organbelastning.

De forskellige rygsegmenter er neurologisk forbundet med vores organer, så er ryggen stiv eller øm, kan vi af og til også opleve, at forskellige organer er belastet. Og omvendt, er nogle af vores organer belastet, kan det eventuelt ses som stivhed i rygsøjlen.

Body SDS’ filsosofi er, at både spændingen og stivheden i rygsøjlen kan behandles samtidig med at vi kan lindre organbelastningen.

Vi er dog alle forskellige, og vi vil aldrig påstå at vi kan hjælpe alle, men Body SDS vil altid give din krop bedre forudsætninger for at kunne helbrede sig selv.

Vi anbefaler, at du kommer ind til en behandling, så vi kan vurdere din situation og mærke, hvad netop din krop fortæller, at den har brug for.

Iskiassmerter

Hos Body SDS har vi rigtig gode erfaringer med at behandle for iskiassmerter. Iskiassmerter er typisk en belastningstilstand, hvor en behandling løsner de spændte hofter, som mange mennesker har som konsekvens af, at vi ofte sidder meget ned. En behandling vil typisk afspænde trykket på iskiasnerven samt afspænde de muskulære og ledmæssige smerter, der fx sidder mellem skulderbladene og i baglåret.

Body SDS behandlinger behandler i hele kroppen, men typisk i særdeleshed hofter, yderside af lår, lænd og mellem skulderbladene.

Udover behandlinger er strækøvelser vigtige for at afspænde musklerne, så der vil typisk være ’hjemmearbejde’ i form af diverse øvelser.

Body SDS behandling ved ondt i ryggen

Oplevede en forbedring i forhold til problemer med ryggen og lænden