Henrik Greve

Autoriseret Body SDS behandler, DAKOBE RAB godkendt.

Mit navn er Henrik Greve , er født i 1961 ved  Vordingborg , opvokset på Fyn og flyttede til København i 1981 
Bor nu i Farum med min kone. Mine børn på 19 og 23 er fløjet hjemmefra.

 

I mange år har jeg været aktiv sportsmand på elite-niveau inden for håndbold, atletik og triatlon. Jeg var samtidig ansat i data/telebranchen med meget overarbejde og lange vagter og dette sled voldsomt på kroppen og resulterede i skader. En  Body SDS behandling  gjorde imidlertid, at jeg fik øje på samspillet mellem krop og sind, så jeg kunne dermed forsætte mit arbejde og ikke mindst min idræt på samme høje niveau.

I 2012 begyndte jeg på uddannelsen hos Body SDS. Jeg lærte sammenhængen mellem psyken og det fysiske, og jeg lærte samtidig at få en  indføling for hver enkelt klient. Jeg har behandlet siden jeg startede på skolen og siden 2015, da jeg blev færdiguddannet, har jeg haft egen klinik i et Health Care Center.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i de spændinger og ubalancer der er i kroppen, og jeg  arbejder ud fra disse hos både børn og voksne.

Jeg underviser også i Body SDS Grundtræning et par gange om ugen i Fit og Sund i WTC Ballerup for igennem træningen opnås en selvhelbredende effekt og ikke mindst har man det jo godt bagefter.

Overbygninger

Dato Overbygning Timer
2017 Angstkursus v. Ole Kåre Føli 5
2017 Ledkursus: Ryg 1 v. Keven Bruun 6