Spar penge på din behandling

En Body SDS behandling giver resultater allerede efter første gang, men oftest er problemerne opstået pga. dårlige vaner man har fået, enten i forbindelse med stillinger og positioner i hverdagen som overanstrenger kroppen, eller et hårdt fysisk arbejde. Det betyder selvfølgelig at problemerne oftest er tilbagevendende, og at der derfor er brug for mere end én behandling.

 

Udover kropsterapien er det også en del af behandlingen, at vi sammen finder årsagen til problemerne, og at vi sammen kommer frem til den løsning der passer bedst. Det betyder at få ændret de dårlige vaner som presser kroppen, og få skabt en god balance i hverdagen.

Du har mulighed for at købe klippekort på henholdsvis 5 eller 10 behandlinger, når du synes at det passer bedst, og der er mest brug for det. Med 5 klip sparer du kr. 250 og med 10 klip sparer du kr. 700 og får altså næsten én hel behandling gratis. Hvis du har spørgsmål omkring om det kan betale sig for dig at købe et klippekort, fremfor enkeltvise behandlinger, kan du finde Greve-behandlings kontaktoplysninger nederst på siden eller under kontakt.

Priser på klippekort