Hvad kan Body SDS gøre ved piskesmæld?

Vi har meget gode erfaringer med behandlinger af piskesmæld, og flere forsikringsselskaber vælger at tilbyde klienter med piskesmæld behandlinger hos os.

Som oftest oplever piskesmælds-ramte ubehagelige smerter i form af ømme muskler i nakken, ”stikken” eller smerter i skuldre og arme. Disse smerter aftager som regel efter meget få behandlinger hos os. 

Vi løsner op dér, hvor piskesmældet spænder op i kroppen, og så behandler vi den forstuvning, der er opstået. Samtidig hjælper vi kroppen til at bearbejde det chok, kroppen har været igennem i selve situationen. Kroppen skal derfor åbnes op, fordi den har låst sig i spændinger.

Symptomerne på piskesmæld kan være: spændinger i nakken, svimmelhed og hovedpine. Der kan opstå hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær og evt. efterfølgende psykiske problemer.

Disse symptomer reduceres eller forsvinder helt efter vores behandlinger.

Behandlingerne tager udgangspunkt i det moderne menneskes levevis og problematikker. Det gør de fordi, Body S|DS har erfaret, at kropsholdning, belastede organer (uhensigtsmæssige madvaner, rygning, alkohol, kaffe, stress m.m.), ryg- og skulderproblemer, kan være med til at forværre omfanget af et piskesmæld.

Vores udrensnings- og genopbygningsprodukter, træning samt udrensningskurser har også en stor effekt på behandling af piskesmæld.