Find roen igen med Body SDS

Når du lider af angst, kan du føle det som om du helt mister puster. Som om din krop er presset helt sammen og alt energi mast ud af dig. Som en hårdt knyttet hånd der maser og knuger alt kraft ud af cellerne inden i. Og det er her Body SDS behandlinger kombineret med vejrtrækning langsomt og nænsomt kan åbne op for alt det,  der er knuget sammen inden i dig.

Men det kræver en portion gå-på-mod – mod på at møde det, der skaber frygten og angsten. Har du det, og vil du lære din angst at kende, arbejde med tankerne og følelserne, så kan Body SDS behandlinger gøre meget for dig. 

 

En Body SDS behandling hjælper med at skabe ro i kroppen ved at afspænde den. Behandlingen hjælper dig også med at flytte opmærksomheden fra tankerne/historien til kroppen igennem berøring og vejrtrækning. Vi afspænder åndedrættet og lærer dig korrekt åndedrætsteknik, så du selv kan bruge det, når du mærker angsten. 

Ved at trække vejret igen, begynder du at få en rummelighed omkring følelsen og hjælper den til at passere. Både kropskontakt fra et menneske som kan rumme dig, og vejrtrækning beroliger dine tankerne og hjælper dig til at finde ro, mærke dig selv og giver plads i følelsen som begynder at “smelte”.

Er det en ubearbejdet oplevelse, hjælper vi ved at løsne det sted i kroppen, hvor oplevelsen ‘sidder’, eksempelvis maven. Det betyder, at oplevelsen kan frigøres eller integreres.

Ofte indebærer en Body SDS behandling også samtale, alt afhængig af behov.

 

Stress

Hvis du er stresset eller føler dig udkørt, vil en behandling gavne meget. Vi arbejder nemlig med stress-ramte hver dag, og vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi kan ikke sige, at vi afhjælper stress, men vi kan afhjælpe mange af de symptomer, som er forbundet med stress som hovedpine, ømhed, udbrændthed osv.

Din behandling vil gå ud på at få din krop og psyke i en rolig tilstand og få dig i kontakt med din egen krop. En kropsterapeut vil typisk arbejde med dit åndedræt helt nede i bunden af bugen. Samtidig vil terapeuten løsne op ved solar plexus og ved nakke og skulder.

Symptomer på hjertestress

kan være spændinger i nakke, bryst og øvre ryg, sitren i brystet, høj puls, søvnproblemer, unormal tissetrang, svedige håndflader, svimmelhed, ondt i maven, allergiske reaktioner, vægttab, ildelugtende sved, forringet immunforsvar og tendens til infektioner, koncentrationsbesvær, hukommelsessvigt, tankemylder og indre uro.

Symptomer på leverstress

kan være spændinger i nakke og skuldre, lavt energiniveau, vægtøgning, kvalme, træthed, problemer med synet, tendens til depression, ensomhedsfølelse, mindreværd, tungsindighed, aggressivitet, manglende nærvær, indadvendthed, angstanfald.

Procentdel der oplevede en forbedring med Body SDS behandling

Oplevede en forbedring i forhold til problemer med angst

Oplevede en forbedring i forhold til problemer med stress