Depression og manglende livslyst

Når du får en depression, er du ofte fyldt helt op af indtryk, og dette medvirker, at der ikke er plads til nye indtryk og nyt liv.

En behandling hjælper dig med at tømme din ”følelsesmæssige skraldespand”, der kan blokere for livslysten. Det sker via afspænding af din krop og samtaleterapi. I en Body SDS behandling mod depression fokuserer terapeuten ofte på at åbne op for det punkt, vi kalder ”livets port”, hvilket er ved lysken og omme bag brystkassen. 

Depression kan også skyldes forkert kost. Sukker og mange kulhydrater kan være medskyldige i en depression, hvorimod proteiner, gode fedtstoffer og masser af de rigtige vitaminer er vigtige for dit velbefindende.

Ligesom en behandling, trækker motionen dig også væk fra tankemylderet og ned i kroppen. Derfor anbefaler vi en god blanding af behandling og træning. Den bedste Body SDS-træningsform i denne sammenhæng er pafei-træning.

Anden form for motion er også vigtig. Konditionstræning afspænder nemlig åndedrættet og får kroppen til at udskille endorfiner, som er kroppens naturlige lykkestoffer.

Procentdel der oplevede en forbedring med Body SDS behandling

Oplevede store forandringer inden for 1-5 behandlinger