Diskusprolaps – kan Body SDS hjælpe?

Body SDS går vi ind og smidiggør de ledgrupper, der har skabt diskusprolapsen. Body SDS ser på diskusprolaps ud fra hele din krops tilstand. Derfor arbejder og aflaster vi hele kroppen og ikke kun der, hvor du har ondt.

Mange er glade for Body SDS behandlinger og vi har en del, der kommer med diskusprolaps. Vi vil til hver en tid anbefale, at du også har din læge til at se på dig, så Body SDS og lægeverdenen sammen kan hjælpe dig på bedste vis. 

Body SDS behandling af diskusprolaps foregår i flere etaper:

 - Først og fremmest handler behandlingen om at få lettet trykket væk fra nerverne, der er berørt. Når trykket falder nedsættes dine smerter. Dette trin er smertelindrende og øger gradvist din bevægelighed.

 - Derefter skaber Body SDS behandlingen plads og gennemstrømning i led der er påvirket og skaber fx rum mellem ryggens hvirvler. Det hjælper diskusprolapsen med at hele. Næste etape handler om at skabe bevægelse i leddet. Hvor hurtigt vi bevæger os igennem alle disse etaper er meget individuelt.

 - Efter Body SDS’ bedste overbevisning er der også et mentalt aspekt ved diskusprolaps, og at der kan være nogle gemte følelser, der udløser diskusprolapsen. Disse følelser kan vi også arbejde med.

Står du foran en operation som behandling af din diskusprolaps, så har Body SDS gode erfaringer med at give behandling før og efter operationer. Det afspænder kroppen og øger gennemstrømningen i din krop. Behandlingen er ’den samme’ bare blidere.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der nogle gange går et par dage, inden man mærker behandlingen hjælper. Man kan opleve en kortvarig forværring i 1-2 dage, og det er helt normalt. Ellers skal du selvfølgelig kontakte os igen.

Hvad er en diskusprolaps?

Mange tror at diskusprolaps er noget, man kun kan få i lænden. Diskusprolaps i lænden er også hyppigst, men rent faktisk kan du risikere diskusprolapser langs hele rygsøjlen. en prolaps kan således også ske i nakken og øvre ryg. 

Ved diskusprolaps udposer den geleagtige kerne, som sidder imellem ryghvirvlerne. Udposningen påvirker nerverne, som løber ud fra rygmarven og er altså årsagen til, at der kan komme smerter, føleforstyrrelser og lammelser.